LIFE-LINE WANDELKLEDING
Life-Line is een Nederlands familiebedrijf en de specialist voor wandelkleding in Nederland en België. Al ruim veertig jaar voorziet Life-Line de wandelaar en outdoor-liefhebber van functionele en comfortabele kleding met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wij richten ons specifiek op de wandelsport en ontwikkelen onze producten in nauw overleg met onze afnemers. Wij noemen deze aanpak ‘door de wandelaar, voor de wandelaar’. Dat stelt ons in staat om producten te ontwikkelen die ideaal zijn afgestemd op de wensen van de (actieve) wandelaars.

Door onze samenwerking met de Nederlandse Wandelsportbond en verschillende testpanels weten wij goed waar het op aankomt; denk aan product eigenschappen zoals lichtgewicht, waterdicht, winddicht, ademend of zelfs anti-insect. Maar ook de juiste pasvorm, moderne materialen, frisse en klassieke designs en kleuren horen daar bij. Wij willen met onze producten bijdragen aan uw wandelplezier, ’s winters en zomers, bij goed en minder goed weer. Life-Line laat u maximaal genieten van uw wandeling en natuurbeleving. Life-Line – inspired by walking people!
Het verwerken van uw bestelling, de klantenservice, betaling en ook de retouren worden verzorgd vanuit het hoofdkantoor en tevens magazijn in Nieuwegein. Daar vindt ook de productontwikkeling plaats en worden allen producten uitgebreid getest.